News & Presse

Friday, 20. September 2019

M3 unterstützt die UN Global Compact

M3 bekennt sich zu Basisprinzipien im Bereich Menschenrechte, Arbeit,...

Monday, 09. September 2019

Unser Dachgeschossausbau in Mönchengladbach ist fertig

Was lange währt wird endlich gut und in diesem Fall sogar sehr gut

Thursday, 16. May 2019

M3 ist nun Mitglied im Callcenter Verband

Mit dem Eintritt in den Callcenter Verband Deutschland e.V. (kurz:...

Friday, 02. December 2016

Jubilee in Maastricht

MMM Maastricht zegt: “Happy jubilee!”, “4 ans déjà!”, “auf viele weitere Jahre!“

2012 is het oprichtingsjaar van de vestiging hier in Maastricht.

In de eerste maanden van dat jaar, versterkt zich de wens van de oprichter -eigenaar en tevens CEO Daniel Hüllenhagen naar een internationaal georiënteerde locatie, te wijten aan de toenemende vraag van onze klanten.

Deze werd in de stad Maastricht met de geografische ligging in de Euregio dichtbij de landgrenzen van België en Duitsland en niet in het minst omwille van de gerenommeerde Universiteit snel gevonden. Zo kon snel en doelgericht naar een makelaar gezocht worden die onze eisen als professionele klantenservice kon realiseren. Uiteindelijk werd al snel aan de Limburglaan 5 onze vestiging geopend en zijn hier tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd.

In december 2012 begonnen we te werken met 3 bestaande klanten uit Mönchengladbach, deze kunnen we vandaag de dag nog tot onze klanten rekenen.

Omdat wij als onderneming een grote Interesse hebben aan lange termijn relaties met onze klanten en wij dit alleen kunnen bereiken door een duurzame en op alle vestigingen een gelijkwaardige kwaliteit te kunnen leveren, was snel duidelijk, dat voor de overdracht van knowhow te waarborgen, dat de leiding van de nieuwe vestiging in Maastricht door een ervaren leidinggevende van de vestiging uit Mönchengladbach overgenomen moest worden.

Met Muriel Heniart als leidinggevende werd de juiste persoon voor de vestiging Maastricht gevonden. Muriel Heniart had in Mönchengladbach al supervisie over alle anderstalige projecten en was ook verantwoordelijk voor alle verdere anderstalige projecten zoals bijvoorbeeld acquisitie en administratie.

Onze opdrachten en projecten zijn snel en gezond gegroeid. Bij de start in 2012 begonnen we met ongeveer 25 agenten en 12 arbeidsplaatsen. Einde 2016 tellen we over de 100 agenten en zo veel modern ingerichte arbeidsplaatsen,..trend is groeiend!

Onze opdrachten en werkgebieden zijn sindsdien ook sterk gestegen, zodat we wanneer we over de vestiging Maastricht praten, niet over een gewoon Callcenter kunnen spreken. Onze portefeuille is net zo veelzijdig als onze opdrachtgever.

Van klantendienst tot in alle media zoals telefonie in ‘In- en Outbound’, email, sociale media, etc., tot het verwerken van post voor onze klanten tot en met de vertalingen van hele homepagina’s in verschillende talen. Ook kunnen we bij interesse oplossingen voor logistiek en beheer aanbieden. De vestiging Maastricht is “Multi” op elk gebied, niet in het minst door de velen talen zoals bijvoorbeeld het Nederlands, Frans, Duits en Engels wat op deze vestiging gesproken wordt. In 2017 zal onze onderneming het “vreemde” talen potentieel door meerdere talen uitbreiden waarop we ons zeer verheugen.

Ook staat 2017 voor uitbreiding hier in de vestiging in Maastricht... meer werkplekken, meer talen, meer medewerkers, meer projecten... In een word: meer challenges en uitdagingen!!!

 

« zurück